Dependenta de mobil

Conform Flurry, dacă numărul de dependenți de mobile ar reprezenta populația unei țări, aceasta ar fi cea de a patra ca mărime după SUA.

Flurry din cadrul Yahoo a lansat un nou raport privind dependența persoanelor de propriile dispozitive mobile. Pe scurt, dependența este în creștere.

Conform raportului, dependenții de dispozitive mobile la nivel global a crescut la 59 % în ultimul an.

„Acest grup mare de utilizatori (mai mult de 280 de milioane de persoane!) sunt dependenți de mesagerie, productivitate și aplicații bancare, iar aceștia utilizează aplicații de 6,56 mai multe ori decât un utilizator mediu pe dispozitivele mobile”, a afirmat un reprezentant al companiei pentru WebProNews.

An după an, populația totală de dispozitive smart evaluate de Flurry a crescut la 38 % de la 1,3 milioane la 1,8 milioane. Numărul de utilizatori obișnuiți (aceia care folosesc aplicații de la o dată la șaisprezece ori pe zi) a crescut la 25 %, de la 784 de milioane la 985 de milioane. Numărul de utilizatori Super (aceia care folosesc aplicații de la 16 la 60 de ori pe zi) a crescut la 34 %, de la 440 la 590 de milioane. Numărul de dependenți de dispozitive mobile (aceia care lansează aplicații de la 60 la mai multe ori pe zi) a crescut la 59 %, de la 176 la 280 de milioane.

Dependenții de mobile utilizează la scară largă mesageria și aplicațiile sociale, urmate de facilități și aplicații de productivitate, apoi jocuri, finanțe și știri/reviste.

De asemenea, Yahoo a anunțat următoarele: Conferința Dezvoltatorilor de Dispozitive Mobile va avea loc în New York pe 26 august 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.