De ce sa porti un ceas?

Abia dupa primul Razboi Mondial, ceasurile au inceput sa fie cu adevarat valorizate. Initial ridiculizata de public ca fiind o tendinta stupida, ceasurile de mana au devenit rapid o norma. Erau mult mai practice decat ceasurile de buzunar. De ce ar trebui un om modern sa poarte un ceas cand ar putea consulta cu usurinta telefonul pentru a verifica ora? Iata cateva motive:

  1. Ceasurile sunt convenabile! Telefoanele nu va mentin punctuali, ceasurile o fac. Un ceas la incheietura mainii este cel mai simplu mod de a verifica ora. O privire rapida si discreta inspre incheietura mainii este o modalitate mult mai simpla de a tine evidenta timpului, decat aceea de a scotoci prin buzunar dupa telefon. Sa nu mai vorbim de faptul ca ar putea fi nepoliticos fata de partenerul de discutie sa cautati telefonul in timpul conversatiei.
  2. Ceasurile chiar functioneaza corect si au fost folosite pentru prima data in secolul XIX de militari pentru a sincroniza manevrele din timpul razboiului. De atunci, au fost folosite cu succes atat in adancuri de ocean de catre scafandri, cat si in inaltimi de cer de catre piloti de avion.
  3. Ceasurile ofera simplitate! Purtand un ceas, lasati celorlalti impresia de simplitate si dichis, ccea ce un gadget modern precum telefonul mobil, n-o va face niciodata.
  4. Ceasurile va ajuta sa creati o relatie cu timpul! Amintiti-va ca timpul nostru este limitat, iar purtarea unui ceas are un efect pozitiv asupra atitudinii oamenilor fata de timp, adica sunt mult mai atenti la modul in care isi petrec cele 24 de ore.

 

Evaluare ceasuri de lux – Cumpar-Ceasuri.com

Daca sunteti un impatimit al ceasurilor, cu siguranta aveti in colectie unul care se dosebeste cu adevarat de restul si pe care ati dori sa-l vindeti. La cumpar-ceasuri.com amanet de ceasuri in Bucuresti, dorinta dumneavoastra ar putea prinde contur. Cumpar ceas de lux, indiferent de firma si an de fabriactie, important este sa fie original, pentru ca si pretul sa fie pe masura. Motivele pentru care sa purtati un ceas le gasiti in randurile de mai sus, insa motivele pentru care sa vindeti si sa reinvestiti in ceva mai bun, le aveti doar dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.