Cumpăr cărți vechi – anunțul pe care nu trebuie să îl ignori dacă vrei curățenie în bibliotecă

Lipsa spațiului este eterna problemă cu care se confruntă majoritatea persoanelor, mai ales dacă locuiesc într-un apartament sau o casă cu dimensiuni reduse, proprietate personală sau cu chirie. Lucrurile se tot acumulează an de an, iar biblioteca nu mai face față atâtor cărți noi. Rafturile sunt tot mai înghesuite și este foarte greu la curățenie și ștergerea prafului. Un anunț de tipul „cumpăr cărți vechi’’ poate fi cea mai bună soluție prin care posesorii care au volume pe care nu le mai folosesc pot obține spațiu în bibliotecă.

De ce să nu ratezi anunțul – cumpăr cărți vechi?

Anunțul „cumpăr cărți vechi’’ reprezintă, pentru posesorii de biblioteci supraaglomerate, oportunitatea de a face curățenie printre rafturi. În spatele lui se află anticariatul Achizitii-Carti.ro, căruia i se pot încredința volumele necitite și neglijate ani la rândul pe rafturile înghesuite.

Vânzarea cărților vechi la anticariat poate aduce o serie de beneficii pentru proprietari. În primul rând, este cea mai simplă și convenabilă manieră de vânzare a cărților, întrucât nu presupune deplasarea vânzătorului la sediul anticariatului și alte cheltuieli de transport sau efortul de a fotografie carte cu carte și a le posta apoi pe platformele de anunțuri, așteptând pe timp nelimitat, cumpărători.

Anticariatul vine direct la ușa vânzătorului, evaluează volumele și oferă un preț corect pentru ele. Se pot lichida astfel biblioteci întregi, de către persoane fizice sau de către firme care au intrat în lichidare sau și-au schimbat profilul de activitate și metodele de lucru, nemaiavând nevoie de cărțile de specialitate.

Ce cărți se pot vinde la anticariat?

Anticariatul Achizitii-Carti.ro este interesat de orice fel de cărți, în orice cantitate, de orice vechime, din orice domeniu sau de la orice editură. Se pot vinde cărți de beletristică, toate acele romane polițiste sau de aventuri cu final cunoscut, pe care nu le mai recitește nimeni, romanele ușoare, de vacanță, care și-au servit scopul de relaxare cu ani în urmă, manualele și cursurile, după absolvire, volumele de specialitate.

Se pot obține sume mai mari pentru ediții princeps, pentru volumele cu autograful autorului, pentru cărțile rare, albume de artă vechi sau colecții de ziare și reviste vechi.

Vânzătorii trebuie să se asigure că volumele sunt în stare bună și foarte bună, că nu au pagini lipsă, notații sau pete care afectează lizibilitatea și că nu le lipsesc coperțile. După verificarea cărților, posesorii lor trebuie să contacteze anticariatul și să stabilească întâlnirea cu reprezentantul acestuia.

Anunțul nu trebuie ignorat de către cei care doresc să facă ordine în bibliotecă și să obțină un profit în același timp. Vânzarea la anticariat este o soluție simplă și eficientă prin care posesorii de cărți vechi pot să-și elibereze spațiul și să primească bani în schimbul cărților pe care nu le mai utilizează. Beneficiile sunt multiple, incluzând comoditatea procesului de vânzare și posibilitatea de a obține sume corecte pentru volumele vândute. Pentru cei interesați, contactarea reprezentanților anticariatului pentru o evaluare și o tranzacție simplă și rapidă este singurul pas necesar pentru a profita de această oportunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.