Cum va arata noul iPhone

Forma noilor iPhone-uri de la Apple.

Se preconizează că Apple va dezvălui noile iPhone-uri în cadrul unui eveniment de astazi, 9 septembrie 2015, și, de asemenea, noile iPad-uri și un TV Apple actualizat.

Luna septembrie este luna în care Apple, prin tradiție, își actualizează telefoanele, deci noile iPhone-uri sunt cu siguranță o certitudine.

În mod normal, Apple are un tipar în ceea ce privește ciclul de reînnoire la fiecare doi ani a design-ului pentru telefoanele inteligente. În consecință, următorul pas logic ar fi să presupunem că modelele de iPhone 6S și 6S Plus reînnoite anul trecut vor rămâne probabil la fel, cu același metal și design cu margini rotunjite, pentru moment.

Se anticipează și mai multă memorie de tip RAM pentru noile iPhone-uri, mai exact 2 GB.

De asemenea, pe carduri: senzori pentru camere foto mai performanți. Fotografia rămâne un punct major de interes pentru promovarea și vânzarea iPhon-urilor Apple prin intermediul campaniei „atenția fixată pe iPhone 6”, deci nu este nicio surpriză faptul că această companie alocă anumite sume în scopul îmbunătățirii elementelor de hardware.

Apple a mai introdus un nou nivel de interfață la unele dispozitive mobile în acest an – sub forma metodei proprii de input sensibilitate la presiune – Force Touch. Tehnologia a debutat pe Apple Watch. Iar acum se preconizează la nivel global să aterizeze pe iPhone-uri (și, cel mai probabil, și pe iPad-uri).

De asemenea, Apple a planificat să integreze tehnologia denumită motor Taptic, cu care a debutat pe Apple Watch, în noile ecrane iPhone pentru a furniza feedback haptic în beneficiul utilizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.