Cum va ajuta un nutritionist sa slabiti

Domeniul nutriției se schimbă în mod constant. Pe măsură ce cercetătorii descoperă o nouă perspectivă asupra a ceea ce este sănătos și nesănătos, intreaga perspectiva asupra alimentației este dificil de inteles pentru public. Obezitatea este încă o problemă majoră oriunde in lume, de aceea, daca doriti sa pierdeti in greutate si nu puteti de unul singur, un nutritionist va poate ajuta sa intelegeti ce tip de dieta va este potrivita.

Pasul 1

Decideți cu ce tip de nutriționist doriți să vă întâlniți. Puteți obține consiliere nutrițională de la un dietetician profesionist sau de la un medic nutritionist.

Pasul 2

Scrieti tot ce mănâncati timp de trei zile într-un jurnal alimentar. Este esențial să scrieti in mod corect si fara a ascunde nimic, enumerand toate mâncărurile pe care le-ati consumat și cantitățile. Dacă nu sunteți corect, va fi mai greu pentru un nutriționist să vă ajute.

Pasul 3

Mergeti cu jurnalul alimentar la nutritionist si cereti-i sfatul in ceea ce priveste schimbarea pe care ai fi dispus sa o faci pentru un regim de viata mai sanatos. Nutriționiștii vă pot ajuta să vă analizați mesele. De asemenea, nutriționistul poate să va ajute să va educati cu privire la unele dintre alimentele pe care poti sa le consumi, dar in acelasi timp să discutati și despre unele alimente pe care nu le mănânci, nu le agreezi, dar ar trebui să le încerci.

Pasul 4

Cereți-i nutritionistului sa va intocmeasca un plan de masă, o lista de produse alimentare și rețete complete. Profesionistul in nutritie are destule resurse pentru a vă oferi aceste lucruri care sa va ajute să pierdeti în greutate, dar din moment ce toată lumea este motivată in mod diferit, va trebui să-l întrebați exact ce vreți. Urmați recomandările nutriționistului cu atenție și fiți răbdători, deoarece pierderea în greutate sănătoasă are loc încet, dar în mod constant.

Pasul 5

Faceti exercitii cel puțin patru zile pe săptămână timp de 30 de minute. Dieta este un factor vital în ecuația pierderii în greutate, dar dacă nu faceti exercitii, va fi mult mai greu sa eliminati grasimea. In mod cert, exercitiile ard caloriile si topesc grasimea. Găsiți o activitate pe care o iubiți, cum ar fi dansul, înotul, rolele și fiti activi cât mai des posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.