Cum sa faci bani online ?

Ai prea mult timp liber si nu prea stii ce sa faci cu el? Prietenii iti spun mereu ca ai pareri bune despre ceva anume si ar trebui sa te apuci sa le scrii undeva? Acestea sunt motivele perfecte pentru care ar trebui sa iti faci un blog.

Blogul este un jurnal online, gratuit, in care iti poti publica gandurile sau poti scrie despre un subiect care te pasioneaza. Insa daca vrei sa ai succes, va trebui sa perseverzi. Poate chiar vei reusi sa scoti si bani online.

Un blog care atrage multi cititori este acela care posteaza mereu continut nou. Daca ai luat decizia sa pornesti un jurnal online, pregateste-te sa aloci cateva ore zilnic sau macar la doua zile pentru a scrie. Ai nevoie de putina disciplina si seriozitate. Daca simti ca ti-e lene sau esti foarte ocupat, mai bine renunti de la inceput.

In cazul in care petreci mult timp pe afara, tine la tine un carnetel in permanenta, in care sa iti notezi ideile pe care le vei publica mai tarziu. Cine stie ce articol interesant iti vine in minte, si risti sa il uiti pana ajungi acasa.

Daca vei fi consistent in publicarea articolelor, in timp te vor contacta diferite firme pentru a le publica articole sponsorizate. Daca vor fi de calitate si vei avea si un numar mare de cititori, acestea vor aparea din ce in ce mai des, si cine stie, poate chiar vei castiga suficient incat sa nu mai trebuiasca sa muncesti pe langa.

Exista exemple de persoane care castiga chiar si mii de euro din publcitate pe site-ul lor, iar tu poti fi urmatorul. Ai nevoie de perseverenta si idei frumoase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.