Cum pot organiza parintii cea mai frumoasa petrecere pentru copilul lor

Din ce in ce mai multi parinti opteaza pentru celebrarea implinirii unei frumoase varste de catre copilul lor invitandu-i toti prietenii acasa sau intr-un loc de joaca pentru a avea amintiri placute. Pana nu demult, aniversarile erau evenimente celebrate in familie, in intimitate, cu rude si cativa apropiati. Acum, insa, copiii isi cheama toata clasa la petrecerea lor, pentru ca nimeni sa nu se simta dat la o parte. Care sunt pasii necesari organizarii unei petreceri reusite si cat de mult conteaza tematica aleasa si locatia in care are loc frumoasa aniversare?

Tematica si locatia petrecerii

Inainte de toate, parintii trebuie sa se decida unde va avea loc petrecerea data in cinstea piticului: acasa sau la locul de joaca. Atat acasa cat si la locul de joaca parintii vor apela la servicii de catering (cei mai curajosi pot prepara in casa ceea ce urmeaza sa consume copiii), vor comanda tort si se vor asigura ca prichindeii au unde sa se desfasoare, sa se joace si sa alerge. In functie de tematica aleasa, parintii copiilor invitati vor fi pusi in tema pentru a se imbraca adecvat iar parintii sarbatoritului vor alege decoratiuni inedite. Acasa, copiii pot produce daune materiale, in cazul in care bibelourile sunt lasate la locul lor iar consola Wii nu este suficient de bine ascunsa.

Numarul de invitati, durata si ora petrecerii

Pentru o petrecere reusita, este important ca parintii sa stabileasca un numar de invitati. Copiii vor veni insotiti de un parinte sau un bunic la varste mai fragede, astfel ca este important sa tina cont si de nevoile insotitorului si sa ii ofere cafea, apa, prajituri. Durata unei petreceri nu trebuie sa fie mai mare de 2 chiar 3 ore la o ora potrivita, nici dimineata devreme, nici foarte tarziu seara cand copiii sunt deja obositi.

Jocuri si animatori

Pentru o petrecere reusita, parintii trebuie sa invite animatori care sa ii antreneze in tot felul de jocuri si sa ii indemne sa isi demonstreze talentele si curajul. Tinand cont de toate aceste sfaturi, parintii vor putea da o petrecere reusita pentru copiii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.