Clasificarea calculatoarelor

In functie de nevoile fiecarui client, calculatoarele se pot imparti in mai multe categorii precum personal, business, grafica sau jocuri. Chiar daca unii ar putea spune ca nu aceasta este clasificarea nu vom intra in polemici si nici nu vom oferi informatii tehnice prea complicate. Fiecare categorie este conceputa sa acopere un anumit segment de clienti. In cazul calculatoarelor personale, configuratiile sunt modeste si sunt dedicate pentru uzul zilnic, de cele mai multe ori fiind folosite pentru culegerea informatiilor de pe Internet. Calculatoarele business ar putea fi considerate drept unele mai capabile fata de categoria anterioara si sunt gandite pentru a acoperi o gama larga de nevoi antreprenoriale.

Calculatoare second hand

Continuam prezentarea si ajungem la calculatoarele pentru grafica. Acestea au componente performante, cu un nivel mare de rezolvare a sarcinilor date. Sunt utilizate de regula in domeniile de proiectare , prezentare si grafica, iar pretul acestora este unul mai mare decat a celorlalte doua categorii. Sistemele de jocuri, cunoscute si ca sisteme de gaming, sunt probabil cele mai indragite de tineri. Acestea acopera o gama variate de nevoi, ingloband celelalte trei tipuri de calculatoare prin modul de lucru si au o putere de procesare foarte mare. Au un pret de achizitie mare, fiind justificat si de natura si performanta componentelor interne. Probabil ca doar ultimele doua categorii de calculoare prezentate a atras atentia , insa trebuie sa stiti ca preturile de achizitie sunt mari. O solutie din ce in ce mai des acceptata de clienti o reprezinta cumpararea unui sistem second hand.

Avand configuratii puternice, calculatoarele second-hand se deosebesc de calculatoarele noi doar prin pretul de achizitie. Samwise.ro ofera calculatoare si componente PC second hand de calitate la preturi foarte bune, reusind astfel sa acopere o gama variata de nevoi si cerinte. Cu o experienta bogata in vanzarea de sisteme de calcul , specialistii firmei te pot consilia in alegerea celor mai bune variante pentru nevoile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.