Cele mai bune anvelope pentru masina

Cu siguranta va intrebati care sunt cele mai bune cauciucuri pentru masina dumneavoastra. Expertii in domeniu testeaza necontenit diverse tipuri de cauciucuri pentru a oferi cele mai bune informatii cu privire la fiecare firma producatoare. Intrucat rata de dezvoltare a anvelopelor este frenetica, motivul fiind acela ca soferii si producatorii de masini cer performante tot mai mari, testele la care sunt supuse pneurile trebuie sa fie din ce in ce mai dure.

Au fost supuse testului anvelope de la 10 mari companii producatoare ale lumii. Anvelopele testate sunt cele cu profil 225/45R17. In cazul acestora s-a urmarit compararea factorilor cheie de performanta, economia de combustibil, evaluarea zgomotului la rulare in cabina si afara, aderenta pe teren umed si uscat. In fiecare test, rezultatele au fost convertite in procente pentru a oferi o situatie exacta a diferentelor de performanta.

In cazul avelopelor Continental, modelul ContiPremiumContact s-a abservat ca acestea duc la un consum mai mare de combustibil, cu aproape 3% mai mult decat in cazul celei mai performante anvelope testate. In mare parte, este dificil de gasit un cusur acestei anvelope intrucat compania a imbunatatit mult performanta anvelopelor pe suprafete umede si uscate. Sunt usor de manipulat, au dovedit o tractiune buna si o capacitate de franare in mediu umed foarte mare, depasind cu 3 procente toate celelalte anvelope testate.

In cursa de testare a intrat si un model al producatorului asiatic Nankang, insa rezultatele nu au fost cele asteptate. Cea mai mare performanta a acestui pneu s-a inregistrat in ceea ce priveste manipularea pe o suprafata umeda, clasandu-se pe locul 4 dintre cele 10 testate. In cazul celorlalte conditii de testare producatorul mai are mult de investit pana sa ajunga la performanta modelelor fruntase.

In ordinea performantei, modele testate apartin companiilor Continental, Dunlop, Michelin, Goosyear, Falken, Pirelli, Bidgestine, Hankook, Nokian si Avon sau Nakang.

Anvelope de vara second hand | cauciucauto.ro

Modele ale acestor cauciucuri se gasesc si in depozitul Cauciuc Auto, asa ca daca doriti anvelope de vara second hand sau chiar anvelope de iarna sau all-season, aici este locul in care ar trebui sa cautati intai. Accesati http://cauciucauto.ro/ si vizualizati cele mai performante modele de anvelope second hand de pe piata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.