Ce-i de facut cand masina se strica pe sosea?

Sunteti pe drum si constatati ca masina nu e chiar in regula? Nu va faceti griji, aceasta nu e cea mai dramatica scena, mai ales daca urmati regulile de baza in ceea ce priveste siguranta!

In primul rand, scoateti masina de pe sosea imediat! Chiar daca nu este nimic grav, opriti masina cat mai departe de sosea si incercati sa studiati problema. Doar in cazul in care va e imposibil sa faceti acest lucru, folositi triunghiurile reflectorizante si ramaneti cat mai aproape de marginea soselei. Oprind in afara carosabilului sau cat mai aproape de marginea drumului, asigurati un trafic fluid si evitati claxoanele inutile.

Daca ati oprit in siguranta in afara soselei, activati luminile de avarie pentru a avertiza si ceilalti soferi ca exista un motiv intemeiat pentru care ati oprit. Dupa ce v-ati asigurat ca nu incurcati circulatia, puteti incepe sa sunati dupa ajutor la o companie de tractari auto. Ideal ar fi sa aveti in agenda telefonului minim un contact de acest gen, in caz contrar, probabil va lua ceva mai mult timp pana cautati pe internet ceea ce aveti nevoie. De asemenea, nu uitati sa anuntati un prieten sau un membru al familiei despre ceea ce se intampla!

E posibil sa nu stiti unde va aflati, insa cu tehnologia moderna puteti salva locatia si sa o trimiteti echipei de tractari. Daca tehnologia nu va ajuta, incercati sa oferiti cat mai multe detalii despre locatie, repere pe care le vedeti sau pe care le tineti minte din drumul pe care ati trecut.

Dincolo de toate, nu va panicati! Daca masina este intreaga, iar pasagerii in siguranta, nu exista niciun motiv de ingrijorare. Imediat ce echipa solicitata ajunge in locul in care va aflati, totul va lua o alta forma. Cu toate acestea, starea dumneavoastra este importanta!

Tractari auto non-stop la cele mai corecte preturi | alotractari.ro

tractari masini in Bucuresti

Pentru a trece usor peste o asemenea experienta, alegeti sa colaborati cu Alo Tractari. Aceasta este o companie de tractari masini in Bucuresti care ofera servicii impecabile tuturor solicitantilor. Mai mult decat atat, faptul ca serviciile sunt non-stop ar trebui sa fie si mai reconfortant pentru posibilii clienti. Accesand https://alotractari.ro/ puteti afla mai multe detalii despre multitudinea de servicii oferite la cele mai corecte preturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.