Ce așteptări să avem de la iPad 4 Mini

Mai multe știri recente au indicat că Apple lucrează la o versiune nouă importantă de iPad Mini. Ne putem aștepta la un iPad Mini mai puternic și mai mic care ne va ajuta să profităm de cele mai noi caracteristici din iOS 9.

Macotakara și @OnLeaks au dezvăluit că iPad Mini 4 va arăta ca un iPad Air 2 mai mic. Desigur, mulți au caracterizat iPad Air ca fiind un iPad Mini mai mare, dar actualul iPad Mini 3 este încă puțin mai mare decât iPad Air 2.

Acest aspect ar trebui să se schimbe, din moment ce iPAd Mini 4 ar trebui să aibă 6,1 mm grosime (mai puțin, de la 7,5 mm), exact aceeași grosime ca și iPad Air 2. În scopul de a subția tableta, Apple poate face apel la un ecran complet laminat. Mai mult decât atât, dispozitivul va fi cu 3 mm mai lung și butonul de blocare fără sunet/cu rotire ar trebui să dispară.

Când vine vorba de capacitatea de procesare iPad Mini 4, 9to5mac a găsit anumite indicii interesante în versiunea beta a OS X El Capitan. Dezvoltatorul de instrumente Safari 9 menționează cum va arăta site-ul dvs. pe iPad Mini cu o vizualizare partajată.

Ca să ne amintim, pe durata discursului WWDC din luna iunie, Apple a introdus multitasking pe ecran partajat pentru iPad în iOS 9. Dar a fost un semn de întrebare. În timp ce multe iPad-uri vor deține opțiunea „Slide Over”, posibilitatea de a deschide o nouă aplicație într-un meniu glisant, doar iPad Air 2 va avea într-adevăr „multitasking” – dacă dețineți un iPad Air 2, veți avea posibilitatea de a crea un ecran partajat și interacționa cu două aplicații în același timp.

Asta se datorează cipului A8X al iPad Air 2și memoriei RAM de 2 GB. Deci, știrea de astăzi poate semnifica că iPad Mini va avea un sistem cu un singur cip actualizat, ca și memorie RAM, transformându-l într-un dispozitiv cel puțin la fel de rapid ca iPad Air 2.

Modelul actual iPad Mini 3 este depășit în ceea ce privește specificațiile. Anul trecut, Apple a adăugat numai un senzor de identificare a amprentelor digitale, Touch ID Fingerprint. Orice altceva a rămas identic, de la cipul A7 la camera video.

Cu toate acestea, Apple dorește să diferențieze iPad-ul, pe cât posibil, de iPhone în scopul de a impulsiona vânzările de tablete. Acesta este motivul pentru care up-gradarea iPad Mini, pentru a suporta într-adevăr ”multitasking-ul”, constituie un factor major de diferențiere.

De obicei, Apple dezvăluie noua sa tabletă actualizată în cadrul unui eveniment special din octombrie. Dar sunt unele zvonuri că Apple poate introduce noile iPad-uri în timpul discursului despre iPhone, care are loc pe 9 septembrie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.