Cautarile de pe mobil le depasesc pe cele de pe desktop

GOOGLE NUMEȘTE O ALTĂ ȚARĂ ÎN CARE CĂUTĂRILE DE PE DISPOZITIVE MOBILE LE-AU DEPĂȘIT PE CELE DE PE DISPOZITIVELE DESKTOP

Luna trecută, Google a remarcat întâmplător pe o postare de blog următorul fapt: căutările de pe dispozitivele mobile le-au depășit pe cele de pe dispozitivele desktop în zece țări, inclusiv Statele Unite ale Americii și Japonia. Nu s-au specificat și celelalte țări.

Google a menționat numei altei țări. Regatul Unit se adaugă la această listă.

Matt Jackson de la SocialMediaToday relatează:

Pe durata unei prezentări din cadrul evenimentului Teck Week din Londra, Eileen Naughton de la Google a spus nu numai că aceste căutări efectuate de utilizatori pe dispozitivele mobile din UK le-au depășit pe cele de pe dispozitivele desktop, dar și că mai multe căutări pe YouTube din UK s-au efectuat, de asemenea, de pe dispozitele mobile.

De asemenea, aspectul YouTube este important, din moment ce Google nu a menționat acest fapt anterior când a fost vorba despre acest subiect.

Această tendință în creștere de căutare pe dispozitive mobile demonstrează în mod evident motivul pentru care Google a accentuat foarte puternic necesitatea ca site-urile să fie cât mai bine evidențiate din punct de vedere al interfeței prietenoase adaptabile pentru dispozitive mobile și să se înceapă a se lua în considerare indexarea aplicațiilor la clasarea rezultatelor de căutare.

Lumea a devenit mobilă și site-urile care nu se încadrează în tendință rămân depășite. Un studiu recent indică faptul că actualizarea interfeței prietenoase pentru dispozitivele mobile a subclasat aproximativ jumătate de pagini așa cum s-a preconizat, dar este încă prea devreme de specificat.

Nu este ca și cum interfața prietenoasă pentru dispozitivele mobile nu o să mai constituie un factor de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.