Cat de mult ne cade parul?

V-ati uitat la peria de par dupa ce v-ati pieptanat si ce ati vazut v-a adus motive de ingrijorare. Va pierdeti parul si acest lucru nu va place deloc. Este normal sa pierdeti pana la 100 de fire de par pe zi, cu conditia ca acestea sa creasca inapoi. Caderea parului poate fluctua de la o zi la alta, iar unii specialisti considera ca fluctueaza sezonier. De fapt, unele studii au aratat ca parul cade mai mult in timpul iernii si mai putin in timpul verii deoarece este modul prin care corpul se protejeaza scalpul de radiatiile ultraviolete.

Este o mare diferenta intre caderea normala a parului si una excesiva. Poate fi dificil de diferentiat, insa urmariti cederea parului in timpul spalarii, in timpul pieptanatului, pe perna dupa ce ati dormit, pr haine, pe podea si daca vi se pare neobisnuit de mult, ar fi cazul sa va adresati unui specialist. Pierderea parului alaturi de un scalp inflamat ar trebui sa va dea de gandit si sa gasiti solutii imediate.

O pierdere exagerata a parului se poate datora unor factori cum ar fi stilul de viata, dieta, si bineinteles, stresul. Exista intotdeauna un motiv pentru caderile excesive de par, cu toate ca acest fapt se auto-limiteaza si nu ar trebui sa va faceti griji, insa exista si situatii exeptionale.

O dieta bogata in proteine ar putea fi salvarea din aceasta situatie, insa daca nici aceasta nu da rezultate, cel mai bine adresati-va unui medic si unui hair stilist. Acesta din urma nu este doar o persoana care tunde sau vopseste, ci este considerata a fi un specialist care are cunostinte solide despre anatomia scalpului si a firului de par. Dupa o discutie, veti putea primi recomandari de tratament de par cu botox, keratina, tratamente naturale pe baza de plante si temporar, extensii cusute sau cu keratina. Specialistii salonului Free Style Beauty sunt foarte atenti la aceste aspecte, pun sanatatea clientelor pe primul loc si au mereu in vedere dorintele acestora. Accesati freestylebeauty.ro si consultati ofertele si serviciile salonului, apoi faceti o programare la infrumusetare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.