Casa la cheie prin Paladin Residence

Paladin Residence este compania prin intermediul careia puteti deveni proprietarii unor vile intr-un complex rezidential Corbeanca. Compania construieste modele de case precum: Casa Alina, Casa Daniela, Casa Diana, Casa Geanina, Casa Geta, Casa Ilinca, Casa Irina, Casa Lavinia, Casa Liliana si Casa Mihaela. In acest complex, contra unui cost de 250 lei pe luna, proprietarilor le sunt oferite servicii de paza, curatenie, dezapezire, mentenata tehnica. De asemenea, compania va amenaja doua locuri de joaca pentru copii si va pune la dispozitia vizitatorilor locuri de parcare special amenajate. Pe de alta parte, la sugestiile asociatiei de proprietari se pot construi si alte facilitati, insa costurile implicate vor fi suportate de catre locatarii caselor. In functie de solicitari, se vor construi spatii comerciale, birouri sau locuri pentru recreere, insa in cazul in care asfel de solicitari nu vor exista, pe locurile libere vor fi ridicate tot case.

Paladin Residence a demarat acest proiect de constructia de case Corbeanca, mizand pe constructia a unui numar de 150 de case pana la finalizarea acestuia intr-o perioada de 5-6 ani.

Daca ne raportam la media de varsta a persoanelor care s-au hotarat sa se mute in complex, aceasta este de pana in 35 de ani, in mare majoritate, locatarii fiind manageri si proprietari de firme.

Conditia de a intra in posesia unui astfel de imobil este de a se plati un avans de 3000 euro. Ulterior se va semna un precontract si se pregateste un proiect. Inainte de inceperea lucrarilor se vor mai plati 10000 euro. Sumele ulterioare fiind stabilite cu fiecare proprietar in parte.

Intre alte facilitati ale zonei se numara si faptul ca din 30 in 30 de minute exista transport din fata complexului pana in Piata Presei. Serviciile de Internet si cablu sunt acoperite de RDS.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.paladinresidence.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.