Casa decorata Feng Shui

Livingul este o incapere importanta din orice camin, fie ca este vorba de un apartament, un duplex, o vila ori o casa de dimensiuni mici. Motivul pentru care livingul este atat de important, este ca in general, persoanele isi petrec mare parte din zi aici, dar si pentru ca in aceasta incapere sunt primiti invitatii. Feng Shui poate fi utilizat in alegerea mobilierului si a locului in care este asezat, cu scopul de a crea un camin sanatos, fericit si prosper. Acest stil de a decora casa este putin diferit de cel obisnuit, dar odata ce ati incercat, va puteti bucura de un camin linistit.

A decora casa Feng Shui inseamna a crea sentimente placute de armonie.

Nu inseamna neaparat a fi zen intotdeauna, ci sa creezi un mediu care transmite energii pozitive, care motiveaza oamenii spre activitati benefice.

Un birou acasa are nevoie de energii pozitive, cu scopul de aduce productivitate si succes, in timp ce un dormitor are nevoie de o energie confortabila, intima. Poti atinge energiile dorite urmarind anumite principii de baza in eforturile de a decora casa. Pentru ca decorul sa fie complet, este posibil sa le aveti deja, ori sa aveti nevoie de o fantana frumoasa si cateva obiecte feng shui, plus o imagine Buddha in biroul casei.

Bagua sau harta energiilor casei voastre, va va face sa intelegeti ce culori sunt specifice fiecarei camere si cum sa pozitionati mobilierul pentru un echilibru garantat. Nu ignorati acest pas, deoarece aceasta harta are o insemnatate importanta. Culorile sunt esentiale si reprezinta o modalitate de atinge energiile dorite, dar si de a aduce rezultatele asteptate mai repede.

Livingul trebuie sa se afle intr-o incapere cu cel putin doi pereti exteriori. Pozitionarea ideala este cat mai aproape de exterior, pentru ca energiile pozitive, fresh sa intre cu usurinta, astfel ca evitati pozitionarea livingului in centrul casei. Usile camerelor nu trebuie sa fie paralele, altfel se va forma un tunel prin care energiile vor trece, iar camera nu va beneficia de acestea.

In legatura cu mobilierul, incercati sa evitati colturile pe cat posibil. Alegeti mobila cu margini rotunde. Adaugati fotografii, opere de arta, care transmit stari pozitive, ce intruchipeaza parti ale naturii ori chipuri zambitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.