Calendar Google

Calendarul Google funcționează mai bine cu Gmail pentru călătoriile în interes de afaceri

Google a anunțat anumite îmbunătățiri la integrarea aplicației Gmail și a Calendarului Google când este vorba de călătoriile în interes de afaceri. În prezent, când utilizatorii primesc e-mailuri cu informații despre zboruri, hoteluri, restaurante sau evenimente cu bilete, evenimentul va fi adăugat automat în Calendarul Google.

Chiar dacă numai acest aspect face ca lucrurile să fie cu mult mai ușoare pentru a ține evidența, mai sunt și altele în afară de acesta. Evenimentele din Calendarul Google vor include informații ca: numere de zbor și date verificate, făcând ca lucrurile să fie și mai ușoare pentru călătorii în interes de afaceri.

Acesta va actualiza și evenimente în cazul în care s-au schimbat planurile și noi e-mailuri se vor expedia în acest caz. Dacă un zbor întârzie sau o rezervare este amânată, acest lucru se va reflecta automat în evenimentul din Calendarul Google.

Gradul de funcționalitate va fi disponibil atât pe Android, cât și pe iOS pentru clienții cu Aplicații Google, deși nu este disponibil pe Aplicațiile Google destinate guvernelor din anumite motive.

Dacă un anumit eveniment pe care nu îl doriți apare în Calendarul personal, îl puteți șterge oricând. Dacă nu agreați caracteristica în general, o puteți dezinstala cu setările din Calendarul Google. Înainte ca aceasta să aibă efect, ar trebui să vizualizați un ecran când se deschide Calendarul Google și primiți alertă în legătură cu modificările efectuate. De asemenea, mai primiți și o notificare pe e-mail când primul eveniment de pe Gmail este adăugat. Google afirmă că acesta reprezintă ceva unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.