Black Friday la IT SH pe 11 noiembrie 2022

Achiziţionarea de calculatoare, laptopuri, monitoare şi, în general, a altor dispozitive IT, la mâna a doua, are beneficii pe care foarte mulţi le cunosc şi se bucură de ele. De altfel, din multitudinea produselor care pot fi cumpărate la mâna a doua, calculatoarele se dovedesc a fi obiectul unor investiţii excelente, indiferent de contextul în care vor fi utilizate.

Realitatea este că multe persoane pot face diverse activităţi de pe telefonul mobil – cumpărături, comunicare, consum de conţinut audiovizual etc. Chiar şi aşa, în ceea ce priveşte activităţile profesionale, educaţionale sau chiar şi divertisment, calculatoarele vor fi cu greu înlocuite de telefoane. Acesta este motivul pentru care piaţa second-hand IT a devenit mai dinamică şi nu este neobişnuit ca un computer puternic şi puţin folosit să se poată achiziţiona la jumătate de preţ dintr-un magazin IT SH.

Motive pentru achiziţii de Black Friday – laptopuri, calculatoare, monitoare, ieftine la IT-SH!

Vestea bună este că, utilizatorii preocupaţi de modul în care îşi cheltuiesc banii, pot să ia în calcul achiziţionarea de calculatoare second hand la reducere. ITSH, de exemplu, este un magazin online care derulează campanii cu preţuri accesibile la multe produse aflate în stoc pentru a facilita clienţilor săi accesul mai uşor la produsele de care au nevoie.

Black Friday este un prilej important pentru clienţii magazinului de a cumpăra produse calitative şi ieftine. Însă nu doar clienţii obişnuiţi ai magazinului pot profita de această zi cu reduceri importante, ci toţi consumatorii online interesaţi să găsească de Black Friday laptopuri, calculatoare, monitoare, imprimante, scanere, servere etc. second hand, la preţuri foarte bune.

O astfel de ofertă îi poate interesa şi pe cei care lucrează sau studiază în orice ramură a ingineriei, designului digital sau cercetării Big Data, cărora le este necesar un computer puternic care să le permită să îşi îndeplinească sarcinile zilnice fără probleme. Calculatoarele second-hand sunt una dintre cele mai bune opţiuni pentru oricine caută un computer performant, fără să cheltuiască foarte mulţi bani în acest scop.

De Black Friday, cel mai evident motiv pentru care o persoană ar cumpăra un laptop sau un calculator de la IT-SH.ro este pentru că obţine un raport calitate-preţ foarte bun. Spre deosebire de un produs nou, pe piaţa second-hand, un preţ mai mic nu înseamnă neapărat un produs mai slab. Făcând puţină cercetare şi acordând atenţie detaliilor, se poate cumpăra un computer care a fost utilizat foarte puţin timp, chiar şi la jumătate din preţ.

IT-SH.ro oferă garanţie pentru toate produsele comercializate, chiar dacă acestea au fost folosite. Produsele provin din ţări precum Franţa, Anglia, Germania, Olanda şi reprezintă stocuri nevândute sau refurbished de la companii mari din aceste ţări.

Toate produsele second hand sunt testate şi curăţaţe înainte de a fi livrate.

Utilizatorii online care vor să facă investiţii smart, au la îndemână o ofertă de nerefuzat: Black Friday la IT SH pe 11 noiembrie 2022, cu reduceri de până la 40% la calculatoarele SH şi de până la 50% la monitoare şi laptopuri second hand!

Sursa articol: https://epochtimes-romania.com/news/p-black-friday-la-it-sh-pe-11-noiembrie-2022–336768

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.