Beneficiile implanturilor dentare

Dintii naturali sunt meniti sa dureze o viata intreaga, dar stilurile de viata si obiceiurile alimentare moderne afecteaza mult integritatea acestora. Exista numeroase cauze ale pierderii dintilor, printre care se numara bolile gingivale, cariile sau accidentele. Implanturile dentare pot fi alese pentru a inlocui dintii lipsa indiferent de motivul pierderii lor.

De cele mai multe ori, implanturile dentare reprezinta cea mai buna modalitate de a inlocui un dinte lipsa. Fiind o solutie pe termen lung, acestea pot dura o viata daca sunt ingrijite corespunzator. De fapt, aceasta este singura optiune disponibila care poate inlocui si radacina nu numai coroana.

Unii oameni evita sa apeleze la aceasta solutie pentru ca se sperie de procedura chirurgicala de baza. De asemenea, oamenii evita sa faca investitii prea mari in dantura, iar implantarea este o investitie financiara serioasa. Inainte de a alege orice procedura, inclusiv implantarea, iata cateva beneficii de care va puteti bucura!

Implanturile dentare actioneaza ca dintii naturali. Alte metode de inlocuire uitilizate sunt eficiente numai la suprafata. Dar, cu implanturi dentare, intreaga radacina este inlocuita. Ele sunt incredibil de robuste si pot face fata provocarilor de zi cu zi.

Mai mult decat atat, implanturile dureaza o viata. Alte metode de inlocuire a dintilor, cum ar fi protezele, dureaza intre 5 si 8 ani, ceea ce este destul de putin. Cu o ingrijire corespunzatoare, o buna igiena orala si vizite regulate la stomatolog, puteti prelungi semnificativ durata de viata a implanturilor.

Dincolo de eficienta si durabilitate, implanturile dentare sunt foarte estetice pentru ca arata exact ca dintii naturali si mai mult decat atat, functioneaza asemeni lor. Puteti alege implanturi atat pentru dintii lipsa din zona estetica, cat si pentru zonele laterale ale maxilarului.prin faptul ca implanturile sunt formatiuni de sine statatoare, nu se sprijina pe dintii vecini, acestia din urma nu vor fi afectati.

DentalCrownHealth.ro | Implant dentar in Bucuresti

Oricine doreste un implant dentar in Bucuresti, servicii de calitate, profesionisti in domeniul implantologiei si preturi corecte, ar trebui sa programeze o vizita la clinica stomatologica Dental Crown Health. Pe site-ul dentalcrownhealth.ro gasiti o multime de informatii care sa va ajute in luarea unei decizii cu privire la procedurile dentare de care aveti nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.