Avantajele achizitionarii unui monitor second-hand cu diagonala mare

In ziua de azi, utilizatorii de dispozitive IT au nevoie de mult mai mult decat un simplu monitor cu diagonala de 15 sau de 17 inchi. Acum oamenii cauta din ce in ce mai mult monitoarele cu diagonala mare pentru desktopuri.

Pentru a face o alegere corecta in acest sens, atat din punctul de vedere al calitatii, cat si din punctul de vedere al pretului, clientii opteaza pentru varianta de monitoare second-hand din magazinul online de calculatoare second-hand, calculator-ieftin.ro .

Cine are nevoie de un monitor mare si de ce?

Monitoarele mai mari sunt ideale pentru persoane de toate categoriile de varsta, indiferent de ocupatia acestora si de scopul in care folosesc aceste dispozitive. Este un lucru dovedit faptul ca monitoarele mari pot sa creasca productivitatea, indeosebi in cazul traducatorilor, al celor care folosesc desktopul pentru a edita filme, fotografii sau pentru a crea continut online.

In plus, aceste monitoare au si o luminozitate si un contrast mai bune. Monitoarele cu diagonala mare reduc oboseala ochilor si se vor dovedi benefice pentru sanatatea celor care isi petrec o mare parte din zi in fata ecranului.

Preturile monitoarelor mari second-hand sunt foarte accesibile, acestea fiind perfecte si pentru multimedia, nu numai pentru activitati simple. In plus, un monitor cu diagonala mare arata foarte bine in birou, atrage si inspira utilizatorul.

Avantajele monitoarelor second-hand

Monitoarele second-hand cu diagonala mare sunt din ce in ce mai cautate de catre utilizatorii de sisteme desktop acasa sau la birou. Acestia opteaza fie pentru monitoare LED, fie pentru monitoare LCD. Monitoarele LED ofera un contrast ridicat, imaginea beneficiaza de culori uniforme si de un negru puternic, fiind mult mai subtiri si mai usoare in comparatie cu monitoarele LCD.

Mai mult decat atat, monitoarele LED au un consum de energie redus fata de monitoarele LCD. Electronicele refurbished sau second-hand nu mai sunt pur si simplu dispozitive „de tranzitie” de la un sistem stricat, la un sistem nou si foarte costisitor, ci au devenit, mai degraba, o optiune pe o perioada indelungata.

Monitoare second-hand | calculatoare second-hand | calculator-ieftin.ro

monitoare second-hand

Monitoarele second-hand sunt functionale, insa pot prezenta mici defecte, zgarieturi pe carcasa si beneficiaza de o garantie de cel putin un an de zile, timp in care, daca se intampla ceva, defectiunea va putea fi remediata.

Alegerea unui monitor second-hand din oferta magazinului online calculator-ieftin.ro este simpla si rapida si se bazeaza pe criterii de alegere precum: diagonala, rezolutie, aspectul imaginii, conectivitate, garantie, posibilitate de montare pe perete, accesoriile incluse, iar lista poate continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.