Apple Music si iOS 8.4 sunt acum disponibile

Apple a introdus în sfârșit jocuri cu flux continuu de muzică, cu lansarea de astăzi a aplicației Apple Music.

Noul serviciu este disponibil ca parte integrantă a aplicației Music iOS 8.4 pentru dispozitive de tip iPhone și iPad, oferind un catalog imens de piese la cerere pentru redarea în flux continuu a muzicii la doar 9,99 $ pe lună sau 14,99 $ pentru un plan familial care permite distribuirea cu până la șase utilizatori. Serviciul este gratuit pentru trei luni de la data abonării, cu toate acestea, însemnând că există timp la dispoziție pentru persoana respectivă să își dea seama dacă vrea să plătească pe termen lung.

Apple Music a fost pentru prima dată dezvăluit mai devreme în această lună în cadrul Conferinței Globale a Dezvoltatorilor Apple. Serviciul include flux continuu la cerere cu liste de redare de melodii generate de custozi umani, stații radio incluzând stația radio Beats cu program în direct pentru 24 de ore, găzduită și realizată de DJ și artiști reali și caracteristici suplimentare, ca integrarea unei proprii biblioteci și a unui conținut iTunes Match.

Serviciul de abonare se opune ofertelor existente ca Spotfy, Rdio și Google Play Music, pentru a enumera doar câteva, și chiar Beats Music (temporar, înainte ca Apple să afirme acest lucru după o perioadă de tranziție pentru a-i convinge pe utilizatorii Beats să accepte noile oferte). Aceia au avantaje în ceea ce privește termenele de a fi devreme la fața locului, iar cei ca Spotfy oferă un nivel complet gratuit (de asmenea, Google tocmai a introdus unul) care utilizează anunțuri pentru a suplimenta un flux continuu, însemnând că utilizatorii nu sunt obligați să plătească un cent pentru a accesa melodii.

Cu toate acestea, Apple are anumite avantaje importante; are 1989 de Taylor Swift, ceva cu ce niciun alt serviciu streaming nu se poate lăuda. Asta poate părea nesemnificativ, dar reprezintă o victorie simbolică care arată că Apple este capabilă să atragă artiști mai independenți cu gesturi de bună-voință ca acesta. Luați în considerare și caracteristica Connect, care este de fapt o rețea socială pentru artiști, permițându-le să posteze conținut direct fanilor printr-o interfață integrată furnizoare de stil în cadrul aplicației Apple Music.

Acest aspect va include, în mod exclusiv, conținut de tipul filmelor video și înregistrărilor audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.