Apple Care va inlocui acumulatorii

AppleCare va înlocui de acum înainte orice baterie cu un nivel mai scăzut de 80 % din funcționalitatea inițială

 

Fie că avem un laptop Mac, fie un iPhone, iPad, iPod sau ceas Apple Watch, aplicația Applecare+ pare o soluție mai bună: Apple va înlocui de acum înainte orice baterie care este epuizată până la 80 % din capacitate.

În ultima săptămână, Apple a actualizat, în tăcere, termenii privind AppleCare pentru ambele dispozitive de tip iOS și Mac. Anterior, bateriile iOS necesitau până la 50 % epuizare din calitatea inițială pentru a fi înlocuite. În prezent, le putem înlocui la doar 80 % din calitate, ceea ce este extraordinar. Mac-urile sunt în aceeași fază: anterior, numai bateriile afectate puteau fi înlocuite, nu și cele care se epuizau în timp. În prezent, politica AppleCare acoperă orice baterie care are mai puțin de 80 % din capacitatea inițială de funcționare.

Prin design, aceste baterii nu ar trebui să piardă atât de mult din capacitatea de funcționare pe perioada extinsă de garanție, dar dacă le utilizăm pe cele proprii destul de des, cu siguranță este posibil să atingem acel nivel de deteriorare. În general, Apple nu recomandă garanții extinse, dar dacă sunteți un utilizator foarte frecvent, aceasta este o condiție destul de atrăgătoare. Politica se aplică imediat pentru dispozitivele de tip Mac și la noile modele iOS, cumpărate după data de 10 aprilie a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.