Aplicatii utile in concediu

Telefonul este de nelipsit in cazul majoritatii persoanelor, fapt pentru care acesta poate fi un adevarat ajutor in cazul concediilor. Pentru a transforma smartphone-ul in asistentul perfect, trebuie instalate o serie de aplicatii, ce vor ajuta la realizarea anumitor task-uri de-a lungul acestei perioade. Aplicatiile ce pot fi utilizate in concediu nu sunt multe, iar printre cele mai populare se numara:

  • Waze

Waze este o aplicatie de tip GPS, care arata traseul ce va fi urmat pana la destinatie. Acest APP poate fi utilizat extrem de usor si rapid. Tot ceea ce trebuie sa faca userul este sa inrtoduca datele cu privire la locatie si sa selecteze tipul de traseu pe care doreste sa il urmze. Acesta poate fi cel mai scurt sau cel mai bun, care sa includa sau nu autostrazi.

Aceasta aplicatie este extrem de apreciata in randul soferilor, datorita faptului ca poate functiona destul de bine si in zonele unde conexiunea la internet este destul de slaba. Totodata, intregul traseul poate fi afisat rapid, printr-un simplu tap pe ecranul telefonului.

Datorita faptului ca userul are acces la toate aceste informatii, este imposibil sa se rataceasca in drumul spre destinatie.

  • TripAdvisor

Pe aceasta aplicatie sunt listate toate locatiile dintr-un anumit oras, atat hoteluri cat si restaurante, indiferent de numarul de stele pe care acestea le prezinta. Pe TripAdvisor, userii pot oferi review-uri sincere cu privire la serviciile oferite de catre unitatile locale, iar, de cele mai multe ori, ataseaza si imagini din acestea. Aplicatia este un adevarat ajutor pentru persoanele care doresc sa calatoreasca intr-o zona pe care nu o cunosc. In acest mod, vor putea descoperi care sunt cele mai bune si selecte locatii din orasul de destinatie.

  • Booking

Booking este o aplicatie prin intermediul careia se pot realiza rezervari la hotel. Folosind o serie de filtre, precum: numar de persoane, tip de camera, numar de nopti si date de check in/ out, aplicatia va putea oferi o serie de oferte ale hotelurilor din zona. Acestea pot fi atat hoteluri renumite, de 5 stele, cat si pensiuni cu tarifuri mult mai mici. Astfel, pot fi gasite locatii perfecte pentru orice buget.

  • Aplicatii pentru editare foto

In utlima perioada, multe persoane incearca sa isi editeze fotografiile folosind telefonul mobil. Acest lucru este datorat faptului ca majoritatea materialelor foto sunt realizate cu ajutorul acestor device-uri. Folosind direct telefonul, userii nu vor mai fi nevoiti sa realizeze transferul de materiale intre PC si telefon, fapt pentru care vor economisi mult mai mult timp. Pentru a putea realiza acest lucru, utilizatorii de smartphone-uri pot folosi diferite aplicatii. Printre cele mai populare se numara:

Face App

FaceApp este o aplicatie de beauty care a devenit extrem de populara in randul vedetelor, datorita functiilor pe care le prezinta. Cu ajutorul FaceApp, userul poate sa isi schimbe complet cofura sau machiajul, precum si anumite trasaturi faciale, precum forma buzelor, a nasului si a ochilor. De altfel, se pot realiza si fotografii destul de amuzante, deorece aceasta aplicatie prezinta functii de intinerire sau imbatranire.

Pe langa aceste setari, pozele se pot edita sbtil, folosind diferite filtre sau alte functii ale aplicatiei. Astfel, userul poate schimba intensitatea luminozitatii, a contrastului, umbrele precum si culorile. Toate acestea pot fi efectuate extrem de rapid, doar printr-un simplu tap pe anumite setari.

Instagram

Inclusiv Instagram prezinta o sectiune de editare foto, care va fi afisata dupa uploadarea unei fotografii, ce urmeaza sa fie postate. Comparativ cu Face App, setarile de editare care sunt prezente pe Instagram, sunt legate de aspectul general al pozei si mai putin de beauy. Asadar, userii vor putea sa schimbe setarile ce tin de contrast, luminozitate, claritate si culori, doar printr-un simplu tap pe suprafata aplicatiei.

De altfel, in functie de preferintele proprii, utilizatorii pot aplica inclusiv filtre, iar intensitatea acestora poate fi reglata, folosind o scala. Astfel, in cel mai scurt timp userii vor putea obtine o fotografie care pare needitata, unde lucrurile sunt surprinse in starea lor naturala.

Photoshop

Exista PS si pentru telefon, iar aceasta aplicatie poate fi folosita contra cost. In ceea ce priveste functiile pe care varianta pentru smartphone le prezinta, este important de stiut ca nu se diferentiaza prea mult de varianta PC. Astfel, utilizatorii profesionisti de PS pot obtine aceleasi rezultate remarcabile si pe telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.