7 aplicatii Facebook pentru eCommerce

Ai un magazin online si nu stii care sunt cele mai populare aplicatii care fac legatura dintre Facebook si notiunea de ecommerce? Iata cateva dintre cele mai bune variante in acest sens:

  1. StoreYa.com este o aplicatie binecunoscuta pentru relatia buna pe care o are cu Magento (despre care am tot vorbit pana acum si despre care v-am explicat cat de bun este pentru dezvoltarea afacerii noastra online). Ceea ce nu stiati, probabil, este ca aceasta aplicatie functioneaza extraordinar de bine si cu cateva magazine online extrem de cunoscute ca eBay, Etsy, Amazon si chiar WordPress (cu Woocommerce instalat, fireste). Ceea ce inseamna ca, daca ai deja un magazin online setat si aranjat la unul dintre acesti provideri, importandu-l pe Facebook este doar o chestiune de cateva secunde si cateva click-uri.
  2. Starfront Social este o a doua varianta numai buna de luat in calcul atunci cand vorbim despre aplicatii Facebook-magazinul nostru online. Ceea ce este inedit in legatura cu aceasta aplicatie este ca te ajuta sa construiesti cu ajutorul ei un magazin de la zero. Ca si StoreYa, integreaza o sumedenie de provideri.
  3. Ecwid este cea mai populara aplicatie de pe Facebook care are ca domeniu de activitate ecommerce-ul, poate si pentru ca intr-una dintre variantele sale, se prezinta ca fiind gratuita insa si eficienta in acelasi timp.
  4. Shopify Apps – iata ca discutam despre o suita de aplicatii numai bune de facut legatura dintre magazinul nostru online cu Shopify instalat in prealabil si Facebook. In functie de fiecare aplicatie in parte, variind de la cele gratuite, terminand cu cele platite, aplicatiile ce tin de Shopify reusesc sa ne ajute extrem de mult si merita incercate.
  5. ShopTab este o aplicatie cu un design destul de minimalist care poate sa induca in eroare utilizatorul dandu-i impresia ca discutam despre o aplicatie ce nu stie sa faca mare lucru. Nimic mai neadevarat! Aceasta aplicatie reuseste sa iti dovedeasca ca poate mai mult decat pare ca poate. Cum atfel ar folosit-o cei de la Coca Cola?
  6. Vendevor reuseste sa faca magazinele online sa para extrem de simple de folosit in concordanta cu Facebook-ul.
  7. Ultima varianta de aplicatie extrem de utila prezentata astazi este Beetailer, aceasta fiind extrem de populara printre aplicatiile de tip Facebook. Desi, Beetailer nu integreaza suport pentru toate platformele existente sau macar pentru un numar mare dintre ele, aceasta reuseste sa fie extrem de iubita. Momentan se poate folosi pe Magento, Amazon, MagentoGo, Shopify si Prestashop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.