Anticariat Online – cumpara si vinde carti din toate domeniile

Daca ai nevoie sa vinzi cartile pe care nu le mai citesti sau sa iti completezi colectia de carte, locul ideal din care le poti lua sau vinde este Anticariat Online! Aici gasesti de vanzare carti vechi sau noi din toate domeniile si de asemenea le poti vinde pe ale tale, evaluate la un pret corect.

Daca iti doresti sa iti eliberezi biblioteca sau ai nevoie de bani urgent, cauta anunturi de tipul cumpar carti Bucuresti si vei gasi cea mai buna oferta pe site-ul www.anticariat-carti.com. Daca locuiesti in Bucuresti sau imprejurimi, ii poti contacta si se vor deplasa la domiciliul tau, vor evalua cartile si iti vor oferi plata pe loc! Chiar daca in timpul saptamanii esti ocupat, poti specifica sa vina sambata sau duminica.

Daca ai acasa carti valoroase vechi, cu siguranta ai cautat anunturi de tipul cumpar carti vechi pentru a le vinde la un pret corect. Poti veni cu ele la sediul din zona Tineretului sau ii poti contacta pentru a le ridica de la domiciliul tau.

Cumparam carti din toate domeniile

Anticariat Online cumpara carti din toate domeniile:  beletristica, literatura, teatru, filozofie, sociologie, psihologie, carti de dezvoltare personala, matematica, fizica, chimie, biologie, carti tehnice, albume de arta, cursuri de limbi straine, dictionare, religie, esoterism, paranormal, yoga, enciclopedii, romane de dragoste, carti politiste, carti vechi aparute inainte de 1940 romanesti sau straine, carti aparute cu ziarul Adevarul, Jurnalul National, Cotidianul etc.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, Anticariat Online evalueaza corect orice tip de carte, inclusiv carti vechi romanesti sau straine aparute inainte de anul 1940. Anticariat Online cumpara carti din toate domeniile atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice, evaluand si achitand pe loc contravaloarea acestora. Preturile sunt negociabile in functie de felul acestora si de cantitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.