Angajati Facebook

La un an distanta, Facebook este mai puțin „alb” și „masculin”

În decursul anului anterior, genul și apartenența etnică din componența forței de muncă Facebook nu s-a modificat prea mult.

Deci azi, angajații Facebook sunt în proporție de 55 % albi și 68 % bărbați. Acum un an, cand Facebook a dezvăluit pentru prima dată informații statistice privind diversitatea de gen și etnică, aceste proporții erau de 57 % și, respectiv, 69 %.

Deci, se remarcă un progres. Unul redus.

„În timp ce s-a înregistrat o îmbunătățire pozitivă în ultimul an, este evident pentru toate persoanele că încă nu ne aflăm la nivelul pe care îl dorim. Trebuie mai multă muncă. Rămânem în continuare devotați pentru a crea un loc de muncă care să reflecte o gamă vastă de experiență, mentalitate, geografie, vârstă, mediu social, gen, orientare sexuală, limbaj, cultură și mulți alți factori. Este o activitate importantă, una care solicită timp, dar pe care compania noastră continuă să o susțină”, afirmă Maxine Williams, director global la departamentul Diversitate.

În ceea ce privește conducătorii importanți din cadrul Facebook, în mod evident lucrurile stagnează. În urmă cu un an, nivelurile superioare erau de 77 % bărbați și 74 % albi. În acest an, proporțiile sunt de 77 % pentru bărbați și, respectiv, 73 % pentru albi.

În afară de cifrele recente privind diversitatea din anul 2015, Facebook a subliniat anumite schimbări pe care le realizează pentru a aborda această problemă și pentru a progresa în ceea ce privește „o schimbare pozitivă, dar lentă”.

sex angajati facebook

 

Sursa Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.