Amazon la domiciliu

Serviciile Amazon la domiciliu se extind în mai multe zone ale țării

La începutul acestui an, Amazon a anunțat Serviciile Amazon la domiciliu, care permit clienților să caute, cumpere și să planifice întâlniri cu servicii profesionale prin intermediul unei piețe de servicii pe categorii ca renovarea locuințelor, computere și electronice, echipamente pentru peluze și grădini, lecții, sectorul autovehiculelor și altele.

Miercuri, compania a anunțat că și-a extins Serviciile Amazon la domiciliu pe mai multe piețe din Statele Unite ale Americii și oferta include în prezent peste 15 milioane de oferte unice în cadrul a 900 de servicii profesionale.

„În plus, Serviciile Amazon la domiciliu oferă în prezent două modalități pentru clienți de achiziționare: servicii personalizate și preambalate. Prin intermediul servicilor din domeniul vamal, clienții pot crea solicitări libere prin simpla descriere a nevoilor existente, utilizând texte și fotografii și înaintând o cerere pentru a obține opinii ale profesioniștilor de la nivel local. Clienții pot, de asemenea, selecta din sute de servicii populare preambalate, cum ar fi TV Wall Mounting, Basketball Hoop Assembly sau Faucet Replacement.”

Amazon afirmă că de la lansare, există o rată de 4,71 de 5 stele privind serviciile profesionale și 92 % dintre clienți spun că ar recomanda Serviciile Amazon la domiciliu unui prieten. În Ziua lansării, numărul de cereri de la clienți a crescut de douăzeci de ori mai mult decât în mod normal, și, în prima jumătate a lunii iulie, Amazon a primit cereri de aproximativ două ori mai mult în comparație cu cele din luna iunie. Clienții postează opinii de unsprezece ori mai mult cu privire la serviciile achiziționate verificate față de produse, afirmă compania, adăugând că în ultimele trei luni numărul de noi aplicări la servicii profesionale a crescut de patru ori.

Printre noile zone metroplitane în care Serviciile Amazon la domiciliu sunt disponibile, se numără: Atlanta, Boston, Chicago, Dallas-Fort Worth, Houston, Miami, Philadelphia, Phoenix, San Diego, San Jose și Washington D.C. Oferta este disponibilă, de asemenea, în orașele New York, Los Angeles, San Francisco și Seattle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.