Amazon adaugă Suport pentru bugete

Serviciile Web Amazon adaugă Suport pentru bugete și previzionare bugetară

Amazon a anunțat lansarea unui departament de suport pentru bugete și previzionare bugetară pe platforma Servicii Web Amazon la un an după lansarea aplicației Cost Explorer, care a fost integrată în Billing Console a AWS (= Amazon Web Services – Servicii Web Amazon).

Cost Explorer le oferă utilizatorilor instrumente pentru raportare, analizare și vizualizare. Suportul pentru noile bugete și previzionare bugetară le permite utilizatorilor să definească și să urmărească bugetele privind costurile și cele previzionale ale AWS în maximum trei luni.

De asemenea, oferă momentan abilitatea de a primi notificări de poștă electronică atunci când costurile reale le depășesc sau este foarte probabil să le depășească pe cele previzionale din bugetul stabilit.

„Procesele de stabilire și previzionare a bugetelor au loc pe o bază foarte sensibilă, cu filtrarea sau personalizarea bazată pe Zona de disponibilitate, Contul LinkedIn, Operația API, Opțiunea de achiziție (de exemplu, Rezervată), Serviciu și Etichetă”, afirmă pe o postare de blog Jeff Barr din cadrul Amazon.

„Operațiile oferite de aceste noi instrumente înlocuiesc calculele manuale care necesită mult timp pe care mulți dintre clienții noștri (atât mici, cât și mari) le-au efectuat ca parte integrantă din procesul de management al costurilor și previzionare a bugetului”.

Amazon a rulat o opțiune beta privată dintre noile funcții cu peste o duzină de clienți și, ulterior acestei acțiuni, consideră că aceste instrumente îi vor ajuta pe clienți să facă o treabă mai bună în ceea ce privește managementul costurilor.

Cu acest departament de suport al bugetelor, utilizatorii pot stabili bugete lunare privind costurile AWS și le pot personaliza la diferite valori sau dimensiuni (inclusiv etichetele). Consola de management a AWS va lista fiecare buget, acesta filtrându-se în funcție de denumire.

Sursa foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.