Aloe Vera poate ajuta cand ai o eczema?

Aloe vera a fost mult timp un remediu popular pentru tratarea unei varietati de afectiuni ale pielii. Cu un procent estimat de 10-20% dintre copii si 1-2% din populatia adulta care sufera de eczeme, nu este de mirare ca multi oameni cauta remedii naturale pentru a usura simptomele. Dar este aloe vera solutia pe care o cauti?

In ciuda numarului de persoane care sufera de eczeme, medicii inca nu au ajuns la un acord cu privire la cauzele principale ale afectiunii. Au fost propuse cateva teorii. Gandirea actuala sugereaza ca simptomele pe care le descriem ca eczeme pot implica un element genetic, probleme cu sistemul imunitar sau cauze de mediu.

Dermatologii au remarcat faptul ca, in ultimele decenii, diagnosticele eczemelor s-au triplat in natiunile occidentale. In mod ciudat, o crestere similara nu a fost observata in tarile in curs de dezvoltare. Acest lucru sugereaza ca factorii alimentari sau de mediu pot juca cel putin un rol.

Aloe Vera Ajuta Eczema?

Desi exista cu siguranta numeroase articole in jurul acestui lucru, care sprijina puternic utilizarea de aloe vera pentru eczeme. Insa dovezile stiintifice actuale este diversificate. Desi exista o mica cantitate de dovezi ca un tratament topic cu aloe vera poate reusi sa retina mai multa umiditate in piele si/sau sa lupte impotriva infectiilor bacteriene, dovezile sunt departe de a fi convingatoare.

Rapoartele privind potentialele alergii la aloe vera adauga, de asemenea, o alta dimensiune argumentului, sugerand ca aloe vera poate sa nu fie cea mai buna solutie pentru cei care sufera de dermatita atopica.

Asta nu este o veste tocmai buna. Vestea buna este ca exista alte remedii naturale pentru eczeme care ofera mult mai mult sprijin stiintific. Daca esti in cautarea unor modalitati de a trata starea pielii in plus fata de regimul prescris de medic, informeaza-te apoi despre unele dintre cele mai pline de speranta optiuni disponibile

Remedii alternative pentru eczeme:

  1. Evening Primrose Oil

  2. Vitamina B12

  3. Probioticele

Indiferent daca sunteti de acord cu prescriptia doctorului, asigura-te ca ajutorul este la indemana, iar expertii stiu acum mai mult ca oricand despre o serie de tratamente simple, eficiente si la preturi rezonabile pentru starea ta de sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.