Alegerea unui laptop SH necesita multa atentie din partea cumparatorului

Atunci cand bugetul familiei sau cel al firmei nu este suficient de generos pentru ca oamenii sa achizitioneze un laptop nou, este buna si varianta second hand. Un laptop SH va fi o alegere potrivita insa o alegere “de tranzitie”, deoarece un laptop la mana a doua nu va avea o durata de viata la fel de mare precum unul nou. In plus, laptopul SH se va dovedi in multe privinte la fel de eficient precum un dispozitiv nou, daca este ales cu atentie.

Cei care doresc sa achizitioneze un laptop second hand o pot face fie de pe site-urile cu anunturi fie din magazinele specializate in acest sens. A doua varianta este si cea recomandata de specialisti care atrag atentia asupra numarului din ce in ce mai mare de clienti nemultumiti in urma tranzactiilor de pe site-urile cu anunturi.

Inainte de achizitionarea unui laptop second hand, oamenii trebuie sa ia in calcul anumite lucruri.

Cu toate ca niciun laptop second hand nu este mai bun decat unul nou care vine cu garantie si caruia utilizatorul ii da singur tipla jos, poate fi suficient de bun incat sa se ridice la standardele profesionale sau personale ale acestuia. Prima intrebare la care trebuie sa(-si) raspunda cumparatorii este de ce au nevoie de acel laptop si la ce activitati il vor folosi. Un laptop cu o rezolutie mai buna este perfect pentru gameri sau impatimitii de filme insa aceasta solutie nu este la fel de importanta pentru cei care scriu, fac traduceri, introduc date, promoveaza produse.

Laptopul second hand poate fi imbunatatit prin atasarea unei platforme cu ventilator pentru o mai buna racire, prin adaugarea memoriei RAM iar clientii trebuie sa fie atenti nu numai la specificatii ci si la aspectul exterior al laptopului. Un produs cu crapaturi, zgarieturi, urme vizibile de uzura intensa nu se va comporta impecabil si dupa o perioda de timp va trebui inlocuit. De aceea este important ca inainte de cumpararea laptopului, clientul sa il poata examina asa cum se cuvine sau macar sa poata examina pozele care ii sunt prezentate pe site.

Pentru ca situatiile urgente impun masuri disperate, oamenii pot lua in considerare achizitionarea unui laptop second hand in cazul in care nu dispun de suficiente resurse financiare pentru a investi intr-un laptop nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.