Alegerea pastei de dinti pentru copii | stomatologiecopiisector3.ro

Predarea igienei dentare copilului dumeavoastra este doar unul dintre multele aspecte legate de munca de parinte. Uneori poate fi obositor incarcand sa-l tot faceti sa se spele pe dinti inainte de culcare si intr-o dimineata ocupata inainte de a merge la scoala. Cu toate acestea, buna igiena dentara este vitala pentru prevenirea multor afectiuni medicale, asa ca este important sa va concentrati asupra acesteia cu orice pret.

Pasta de dinti potrivita poate ajuta cu siguranta in a va obisnui copilul cu o rutina sanatoasa!

Mai multe detalii pe stomatologiecopiisector3.ro

stomatologie pentru copii in sector 3

 

Contrar a ceea ce cred unii, puteti incepe sa va duceti copilul la dentist imediat dupa ce a aparut primul dinte, iar daca nu, prima aniversare ar trebui marcata si de vizita la dentist. O rutina sanatoasa incepe, bineinteles, acasa. Un obicei bun pe care-l puteti adopta acasa este curatarea usoara a gingiilor chiar si inainte de a aparea vreun dinte. Cu cat sunt mai bine pregatiti, cu atat copiii vor accepta mai bine vizita la cabinetul stomatologic pentru copii si este foarte probabil sa adopte ei insisi practici sanatoase de ingrijire dentara cat mai curand posibil.

Alegerea pastei de dinti este foarte importanta deoarece copilul poate fi entuziasmat sau descurajat de folosirea ei. Cu toate acestea, pe piata exista multe paste de dinti care, in timp ce au un gust bun si atractiv sau ambalaje amuzante, contin coloranti daunatori dintilor sau zahar care poate face mai mult rau decat bine.

Atunci cand alegeti o pasta de dinti pentru copii, evitati orice contine conservanti, in special cand o achizitionati pentru copiii cu varsta sub cinci ani. Daca nu introduceti aceste paste dentare nocive la o varsta frageda, probabil copilul nu va fi tentat de ele nici in viitor. Exista optiuni care au gust bun, dar care nu au componente daunatoare.

Pentru mai multe detalii despre igiena copilului dumneavoastra, contactati Dental Crown Health, stomatologie pentru copii in sector 3. Echipa medicala lucreaza cu copii de toate varstele,concentrandu-se in special pe ingrijirea preventiva, astfel incat micii pacienti sa nu ajunga vreodata sa aiba probleme dentare. Pentru a programa urmatoarea intalnire a copilului cu stomatologul, accesati http://www.stomatologiecopiisector3.ro/!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.