Ajutor in depasirea fricii de stomatolog

Multi copii se confrunta cu anxietatea sau teama atunci cand au nevoie de medicul dentist. O programare la stomatolog nu este deloc confortabila,  in special pentru copiii mici. Velvet Dental ofera servicii de stomatologie pentru copii, iar stomatologii sunt pregatiti in lucrul cu cei mici si au experienta vasta in tratarea copiilor care se tem de dentist. In grija specialistilor Velvet Dental, copilul dumneavoastra se va simti sigur si confortabil. Pentru a facilita urmatoarea vizita a copilului la dentist, nu uitati urmatoarele:

Nu impartasiti copilului propriile frici! Nu este un secret ca toti copiii pot fi usor influentati, in special de catre parinti. Avand chiar cele mai bune intentii, imparasirea fricii de stomatolog fata de copil, ii poate alimenta propria frica. Ajustati-va comportamentul si atitudinea atunci cand discutati cu cei mici despre o posibila vizita la cabinet, dar si dupa efecturarea vizitei. Ajutati copilul sa aiba o experienta pozitiva prin creionarea unor imagini pozitive despre dentist, cabinet, proceduri, etc. Faceti o rutina din vizitele periodice la stomatolog, invatati-l ca acestea sunt o parte importanta pentru mentinerea sanatatii orale si a unei stari generale bune.

Jucati-va! Ajutati copilul sa se obisnuiasca cu ideea unei vizite la cabinetul stomatologic, imaginandu-va un joc in acest sens. Permiteti copilului sa preia rolul dentistului si sa verifice dintii folosind o oglinda, periute de dinti, pasta. Acest lucru ii va favoriza familiarizarea cu o posibila consultatie ce ar putea avea loc in viitorul apropiat. In plus, copiii vor intelege cum trebuie sa se comporte pe durata consultatiei.

Velvet Dental – Clinica Stomatologica

Aveti incredere in stomatolog! Clinica Stomatologica din sector 1, Velvet Dental, a dezvoltat propriile tehnici pentru a ajuta copilul sa treaca prin experienta primei consultatii si a procedurilor stomatologice necesare in procesul de tratament. Incurajati copilul sa se simta confortabil in prezenta medicului, sa asculte cu atentie indicatiile, sa reactioneze vizibil atunci cand il incomodeaza ceva, sa se angajeze in conversatii, sa puna intrebari pe toata durata procedurii. Cu siguranta va dori vizite cat mai dese la cabinetul stomatologic. Accesand velvetdental.ro puteti vizualiza intreaga oferta pentru cei mari si cei mici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.