Actiunile Google cresc

Acțiunile Google cresc cu 6 % după rebranding-ul in  „Alphabet”

Google tocmai a anunțat o restructurare majoră a companiei, rezultând în creșterea acțiunilor cu aproximativ 6 % în tranzacționarea extinsă. După acest anunț, acțiunile Google au crescut cu 5 procente, iar de atunci sunt în continuă creștere.

Ca parte din procesul de restructurare, Larry Page este în prezent noul director executiv al companiei-mamă, denumită Alphabet, în timp ce Sundar Pichai va fi directorul executiv al Google. Conform unui raport al organismelor de reglementare, activitatea economică a lui Google va include „căutare, anunțuri publicitare, YouTube și Android și infrastructura tehnică conexă acestora”.

În mod clar, investitori ca move.Google, care în esență printează bani cu afacerea proprie de reclame, a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri. Deci un impuls pare o schimbare binevenită pentru investitori în beneficiul companiei, care vizează viitorul afacerii proprii prin intermediul proiectelor care depășesc activitatea de căutare.

Ca parte a restructurării, de asemenea, va fi mai ușor teoretic să se afle ce segmente ale activității Google produc bani și care nu. Google a depășit așteptările analiștilor în raportul anterior privind câștigurile, capitalul înregistrând rapid creșteri de până la 8 procente, iar în ultima lună sau aproximativ, prețul acțiunilor Google a crescut cu mai mult de 20 %.

Cu acest salt în acțiunile companiei, Google a înregistrat un capital de piață mai mare de 20 miliarde de dolari americani.

Cofondatorul Google, Sergey Brin, este în prezent președintele recentei companii de asemenea. Restul de activități economice ale companiei, cum ar fi Calico, Nest și Fiber și activitățile acestora de investire sunt în prezent administrate în mod separat de activitățile principale ale Google.

Actualizare: Acțiunile Google sunt în prezent în creștere de 6 procente în tranzacționarea după orele de activitate. Acțiunile au crescut cu 7 procente la câteva ore după anunț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.