3 lucruri pe care trebuie sa le verifici la calculatorul second hand

Multe persoane isi indreapta atentia catre dispozitivele second hand, datorita pretului mult mai scazut la achizitie, dar si datorita faptului ca performanta obtinuta poate fi suficient de ridicata. Astfel, multi iau in considerare cumpararea unor calculatoare second hand, pe care sa le foloseasca la capacitate maxima. Cu toate acestea, se recomanda ca achizitorul sa verifice cateva aspecte, pentru a se asigura ca produsul este perfect functional.

  1. Deteriorari fizice

Unele tipuri de crapaturi sau fisuri aflate in carcasa calculatorului pot fi greu de observat. Astfel, trebuie sa fie verificat cu rabdare, pentru a nu se omite nimic important. Esential este si ecranul, care nu trebuie sa aiba nicio zgarietura sau problema care sa il deranjeze pe utilizator atunci cand il foloseste. De asemenea, este important sa se verifice si starea de functionare a tastaturii.

  1. Verificarea ventilatoarelor de racire

In cazul unui computer care este folosit la birou, conteaza foarte mult sa se verifice daca ventilatoarele de racire se invart adecvat, pentru a fi evitata supraincalzirea produsului. Din fericire, daca prezinta probleme, acestea sunt piese ieftine si usor de inlocuit. Bineinteles, oricine isi poate indrepta atentia catre calculatoarele second hand cu licenta pentru un plus de siguranta.

Calculatoare second hand | calculatoare second hand cu licenta | Calculator-Ieftin.ro

Calculatoare second hand

  1. Trebuie sa fie folosit timp de 20 de minute

Inainte ca utilizatorul sa se decida daca pastreaza sau nu calculatorul, trebuie sa il foloseasca pentru aproximativ 20 de minute pentru a vedea cum se comporta atunci cand sunt accesate anumite aplicatii. In cazul in care exista anumite probleme la nivelul hardware-ului, utilizatorul are sansa de a le descoperi in timpul celor 20 de minute.

Exista multe computere care pornesc bine si, dupa o anumita sarcina, se defecteaza, fie repornind, fie blocandu-se, fie oprindu-se de tot. Din acest motiv, este recomandat ca achizitionarea unui astfel de produs electronic atat de important sa fie efectuata de la un magazin de incredere, asa cum este Calculator-Ieftin.ro, care ofera o gama variata de modele.

Achizitionarea unui calculator la mana a doua vine la pachet si cu responsabilitatea verificarii produsului, astfel incat utilizatorul sa fie multumit pe deplin de propria sa achizitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.