Cum tratam gonoreea

Gonoreea este o boala cu transmitere sexuala (STD). Este cauzata de bacterii si, de obicei, infecteaza zonele calde si umede ale corpului, cum ar fi uretra, ochii, gatul, vaginul, anusul si tractul reproductiv feminin.

Atat barbatii cat si femeile pot contracta gonoreea.

Infectia se raspandeste de la o persoana la alta prin intermediul sexului oral, anal sau vaginal neprotejat.

Persoanele care au multi parteneri sexuali sau cei care nu practica sexul protejat prezinta cel mai mare risc de infectie. Bebelusii pot fi infectati in timpul nasterii daca mamele lor sunt infectate.

La barbati, simptomele gonoreei includ senzatie de arsura sau durere in timpul urinarii, frecventa crescuta de urinare, descarcare de tip puroi din penis, umflaturi sau roseata la deschiderea penisului, umflaturi sau dureri la nivelul testiculelor si dureri in gat persistente .

La femei, simptomele includ secretie apoasa din vagin, durere sau senzatie de arsura in timpul urinarii, necesitatea de urinare mai frecventa, dureri in gat, durere in timpul actului sexual, durere ascutita in abdomenul inferior si febra.

Daca infectia nu este tratata in timp util, gonoreea poate provoca infertilitate. In plus, in cazul in care infectia se raspandeste in fluxul sanguin, atat barbatii, cat si femeile pot prezenta artrita, afectarea valvei cardiace sau inflamatia mucoasei creierului sau maduvei spinarii.

Usturoiul este o planta antibacteriana, care poate ajuta la tratarea infectiei cu gonoree. Componenta numita allicin din usturoi este capabila sa lupte impotriva bolilor cauzatoare de bacterii. Usturoiul stimuleaza imunitatea si ajuta la restabilirea unei stari sanatoase in organism.

Un alt ingredient care poate ajuta in tratamentul gonoreei este otetul de cidru de mere. Are proprietati puternice antimicrobiene si antibacteriene care pot ajuta la combaterea infectiei din organism. De asemenea, poate ajuta la reducerea durerii si a inflamatiei, prevenind in acelasi timp raspandirea infectiei in alte parti ale corpului.

Extractul de frunze de masline contine o substanta puternica numita oleuropeina, care are proprietati antimicrobiene puternice.

In plus, extractul de frunze de masline este foarte bun pentru construirea si imbunatatirea sistemului imunitar. Imunitatea puternica poate ajuta la lupta impotriva oricarui tip de infectie bacteriana. In plus, prezinta abilitati de captare a radicalilor liberi.

Puteti lua suplimente de extract de frunze de masline. Doza standard este de 250 pana la 500 mg capsule de doua ori pe zi. Pentru a obtine beneficiul maxim, trebuie administrate pe o perioada de 12 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.